ILO & INSPIRAATIO -TAIDENÄYTTELY 14.-26.9.2017

Minna Ristolainen
Minna Ristolainen
Minna Ristolainen
Minna Ristolainen
Tarja Johansson
Tarja Johansson
Tarja Johansson
Tarja Johansson
Emmaleena Niemi
Emmaleena Niemi
Emmaleena Niemi
Emmaleena Niemi

ILO & INSPIRAATIO -taidenäyttely

Galleria Creat Space, Albertinkatu 12, Helsinki

Avoinna 14-26.9.2017 ti-su klo 12-18, suljettu maanantaisin.

Näyttelyn avajaiset 14.7.2017 klo 18.00-21.00, lisätietoja avajaisista Facebook-tapahtumasta.

 

Taiteilijat:

Eeva Vartia - Tmi Puu-Luu

"Puu-Luun tuotteet ovat jyväskyläläistä käsityötä. Rakastan luonnon eri materiaaleja ja käytän niitä paljon töissäni.  Luonnonmateriaalien lämpö, pehmeät värit ja monikäyttöisyys viehättävät minua suuresti. Neulahuovutukset teen pääasiassa kotimaisesta lampaanvillasta.

Valmistan koruja hirvenluusta, hirvensarvesta, hirven sorkasta, kalan selkänikamista ja kaikesta muusta mahdollisesta ja mahdottomasta materiaalista. Primitiivinen tyyli on ominta itseäni."

 

Emmaleena Niemi - Noituus Design

Lasi koostuu maasta, punahehkuisesta tulesta ilmestyy jää, joka ei sula koskaan. siinä yhdistyy valon ja värien tanssi. Häikäisevät lasikoruni syntyvät käsityönä Nuutajärvellä, jossa valmistan itse helmet ja kokoan ne lumoaviksi taideteoksiksi.

 

Mari Puhakka

 

Minna Ristolainen - Minsiris

"Olen tehnyt taidegrafiikkaa vuodesta 2003 lähtien, ensin harrastuksena ja nyt ammatikseni. Taiteilijana olen tarinankertoja, ja työni ovat ikään kuin pysäytyskuvia satumaisista animaatioista, joiden tarinan katsoja täydentää itse. Töilleni on ominaista mystiset, unenomaiset teemat, naiskuvat sekä voimakas värien käyttö. Suurin osa vedoksistani on varioituja sarjoja, sillä pidän värien ja tunnelman vaihtelusta. Viime aikoina olen tehnyt paljon monotypiaa sekä eri tekniikoita yhdisteleviä töitä. Parasta työssäni on luovuus, monipuolisuus ja käsillä tekeminen, sekä ne hetket kun näen katsojien saavan iloa kuvistani.

Yhteisnäyttelyyn tuon ekspressiivisiä flamenco-töitäni, jotka ovat saaneet inspiraationsa La Chana-dokumenttielokuvasta ja jotka ovat valmistuneet vuonna 2017."

 

Pirjo Kunnamo - Studio Artesania

"Olen opiskellut ja harrastanut taiteita jo nuoresta pitäen ja tutustunut sen tuomiin eri mahdollisuuksiin eri tekniikoita kokeillen. Esillä olevat työt ovat sekä kollaasitekniikkaa että maalauksia. Työt syntyvät hetken inspiraatiosta ja ympärillä olevista havainnoista. Oheistuotteina uniikit käsintehdyt kortit."

Tarja Johansson - TarjaSDesign, Helsinki

"Lasi vei mukanaan 25 vuotta sitten.

Ihastuin lasin viileyteen ja kirkkaana hohtaviin väreihin ensisilmäyksellä.

Lasi taipuu moneksi - vain mielikuvitus on rajana."

Uusimmat kommentit

01.11 | 14:52

Ostin tänään 1.11.2021 ihanan Sekäettä-villapaidan. Siskoni kanssa olin liikkeellä ja sattumalta osuimme ko.puotiin. Olipa mukava yllätys!

25.08 | 11:29

Tassukuvioinen tuote on lemmikin tuhkauurna.

25.08 | 11:26

Hei! Tubbi-talouspaperitelineitä (44€) samoin kuin muitakin Ari Markkolan tuotteita on myynnissä Pron jäsenten verkkokaupassa: https://www.somashop.fi/c/tuotemerkit/ari-markkola

25.08 | 11:04

Kiinnostais tuo talouspaperiteline, ja muukin näistä.
Mikä tuo valkoinen on, missä on tassunjäljet?

Jaa tämä sivu