VANHAN YLIOPPILASTALOLLA

Vanhan Ylioppilastalon Joulumyynti on alkanut!

Pro Kädentaitajien yhteispöydän löydät yläkerrasta, 2 kerros musiikkisali. Ensimmäisellä jaksolla on tarjolla Vintage neulemyssyjä (Anjo Allee), pikkunaulakoita ja pennikoruja (PIenet Sydämet), käsinvalettuja kynttilöitä (Sari Lartama), Rautalankatöitä; enkeleitä, puita ja mahtava hevonen (Helmipuoti Helmiäinen), helmiäis- ja puukoruja (Jasmin Design), vetoketjulaukkuja ja -pussukoita (Plyymi Enkeli), käsinveistettyjä perinteisiä voiveitsiä kissan ja ketun muodossa sekä ruotopihtejä (Kari Valtanen), lyhtyjä, koruja ja kelloja lasista (Tarjas Design), myssyjä ja kaulahuiveja (Tarttuva), suussasulavia gluteenittomia leivonnaisia (Pirkko Kaartinen), koruja pakotetusta nahasta (House of Simone) ja Möffelin hauskoja pöllö ym. huivikoruja ja pikkufiguureja. Tuotteet vaihtuvat 19.12. joten silloin kannattaa tulla uudestaan!

VANHAN JOULUTORI 14.-23.12.2015

PRO Kädentaitajat löytyvät myös Vanhan Joulutorilta! Kädentaitajilla on yhteispöytä, johon 24 taitavaa käsityöläistä on tuonut tuotteitaan myyntiin! Tuotteita on keramiikasta jättisuosittuun siemen leipään, koruista huiveihin ja voiveitsiin. Suomalainen käsityöläisyys esillä laidasta laitaan!

Löydät PRO:n pöydän 2. kerroksen Musiikkisalista eli pääsisäänkäynnin yläpuolelta! Piipahda vaikka ruokatunnilla.

Uusimmat kommentit

01.11 | 14:52

Ostin tänään 1.11.2021 ihanan Sekäettä-villapaidan. Siskoni kanssa olin liikkeellä ja sattumalta osuimme ko.puotiin. Olipa mukava yllätys!

25.08 | 11:29

Tassukuvioinen tuote on lemmikin tuhkauurna.

25.08 | 11:26

Hei! Tubbi-talouspaperitelineitä (44€) samoin kuin muitakin Ari Markkolan tuotteita on myynnissä Pron jäsenten verkkokaupassa: https://www.somashop.fi/c/tuotemerkit/ari-markkola

25.08 | 11:04

Kiinnostais tuo talouspaperiteline, ja muukin näistä.
Mikä tuo valkoinen on, missä on tassunjäljet?

Jaa tämä sivu