TYYPIT

Tyypit

Koruja, piensisustustuotteita ja printtejä.

Tyypit-tuotteet suunnitellaan, piirretään ja valmistetaan käsin, eettisesti ja mahdollisimman ekologisesti Tyyppien työhuoneella Helsingissä.
Valmistusmateriaaleina kotimainen koivuvaneri ja aina kun mahdollista, koruissa käytetään teollisuuden ylijäämämateriaaleja, jotka muuten päätyisi kaatopaikalle (nahan- ja vanerinleikkuun roskispalat jne.). Korviskoukut hopeaa, tapit ja ketjut ruostumatonta terästä (nikkelitön).
Kaikki tuotteiden työvaiheet on tehty Suomessa.

Käsityö, ekologiset arvot ja kotimaisuus on Tyyppien lähtökohta.
Tyypit-tuotteille on myönnetty Design from Finland -merkki.

Tyypit-tuotteita ei ole tarkoitettu kertakäyttöisiksi ja tarvittaessa ne voi myös korjata (roskiin heittämisen sijaan).

Tyyppien tärkeimmät arvot ekologisuuden ja eettisyyden lisäksi on reiluus, omanarvontunto, ystävällisyys ja hyväksyntä kanssaihimisiä kohtaan
- sekä ehdoton ei kiusaamiselle ja toisten vähättelylle.
Tyypit on positiivisia, välillä ihan liian söpöjä ja lapsellisia – välillä myös sarkastisia, itseironisia, suorasanaisia ja pahasuisiakin; mutta ei koskaan toisten kustannuksella.

Uusimmat kommentit

01.11 | 14:52

Ostin tänään 1.11.2021 ihanan Sekäettä-villapaidan. Siskoni kanssa olin liikkeellä ja sattumalta osuimme ko.puotiin. Olipa mukava yllätys!

25.08 | 11:29

Tassukuvioinen tuote on lemmikin tuhkauurna.

25.08 | 11:26

Hei! Tubbi-talouspaperitelineitä (44€) samoin kuin muitakin Ari Markkolan tuotteita on myynnissä Pron jäsenten verkkokaupassa: https://www.somashop.fi/c/tuotemerkit/ari-markkola

25.08 | 11:04

Kiinnostais tuo talouspaperiteline, ja muukin näistä.
Mikä tuo valkoinen on, missä on tassunjäljet?

Jaa tämä sivu