THE LUMOUS STORY

Skandinaavinen selkeys ja idän eksotiikka yhdistyvät The Lumous Storyn koruissa kauniin ekologisella tavalla. Jokainen koru on oma uniikki kappaleensa, suomalaista käsityötä ja omaa käsialaani.

Korujen materiaaleiksi valitsen puolijalokiviä, korukiviä, simpukoita, helmiä sekä amuletteja messingistä ja hopeasta. Materiaalien valintaprosessi on yksi tärkeimmistä osista korun valmistusta. Se rytmittyy vuoden sykliini talvikaudeksi, jolloin keskityn korujen ideointiin, suunnitteluun ja valmistukseen.

The Lumous Story on minun tarinani. Kun tein irtioton entisestä oli minulla aikaa syventyä intohimooni, kiviin ja koruihin. Kaukoidän eksotiikka puhuttelee minua, samalla koen syvää yhteyttä suomalaisuuteen ja siihen rauhaan ja puhtauteen, joka meitä täällä ympäröi.

Toivon että nautit korustasi!
Katja

www.thelumousstory.fi

Uusimmat kommentit

01.11 | 14:52

Ostin tänään 1.11.2021 ihanan Sekäettä-villapaidan. Siskoni kanssa olin liikkeellä ja sattumalta osuimme ko.puotiin. Olipa mukava yllätys!

25.08 | 11:29

Tassukuvioinen tuote on lemmikin tuhkauurna.

25.08 | 11:26

Hei! Tubbi-talouspaperitelineitä (44€) samoin kuin muitakin Ari Markkolan tuotteita on myynnissä Pron jäsenten verkkokaupassa: https://www.somashop.fi/c/tuotemerkit/ari-markkola

25.08 | 11:04

Kiinnostais tuo talouspaperiteline, ja muukin näistä.
Mikä tuo valkoinen on, missä on tassunjäljet?

Jaa tämä sivu