TINA'S DESIGN HOUSE

Tina's Design House valmistaa erilaisia nahkatuotteita yksilöllisesti juuri sinulle. Tuotteisiimme kuuluvat nahkalompakot, nahkavyöt ja avaimenperät sekä muut nahkatuotteet.

Kaikki Tina's Design Housen tuotteet valmistetaan ekologisesta ja laadukkaasta Suomalaisesta kasviparkitusta naudan nahasta. Kaikki tuotteet ovat myös personoitavissa esimerkiksi nimikirjaimilla. Hallitsemme myös nahan kuvioinnin eli kaiverruksen sekä värjäyksen.

Tina's Design House on itsenäinen brändi, jonka lähtökohtana on suunnitella ja valmistaa yksilöllisiä, laadukkaita ja käytännöllisiä nahkatuotteita ekologisuutta ja eettisyyttä unohtamatta. Niitä arjen käyttötavaroita joita monesti pidetään itsestäänselvyyksinä.

Tärkeää on, että kaikki tuotteet ovat huolella ja koko sydämellä suunniteltuja ja valmistettuja sekä käyttämämme materiaalit laadukkaita. Näiden lisäksi vaalimalla vanhaa käsityöperinnettä mahdollistuvat pitkäikäiset ja uniikit tuotteet.

Uusimmat kommentit

01.11 | 14:52

Ostin tänään 1.11.2021 ihanan Sekäettä-villapaidan. Siskoni kanssa olin liikkeellä ja sattumalta osuimme ko.puotiin. Olipa mukava yllätys!

25.08 | 11:29

Tassukuvioinen tuote on lemmikin tuhkauurna.

25.08 | 11:26

Hei! Tubbi-talouspaperitelineitä (44€) samoin kuin muitakin Ari Markkolan tuotteita on myynnissä Pron jäsenten verkkokaupassa: https://www.somashop.fi/c/tuotemerkit/ari-markkola

25.08 | 11:04

Kiinnostais tuo talouspaperiteline, ja muukin näistä.
Mikä tuo valkoinen on, missä on tassunjäljet?

Jaa tämä sivu